.

Led žarnice z dodatnimi funkcijami

Filtriraj po

Teža

Teža

  • 0kg - 0,5kg

Cena

Cena

  • 7,00 € - 50,00 €

Led žarnice z dodatnimi funkcijami

Led žarnice lahko ponujajo več kot samo svetlobo. Proizvajalec led žarnice Sengled je žarnicami dodal različne funkcije, ki nam lahko izboljšajo kvaliteto bivanja in povečajo varnost vašega doma.

V tej kategoriji boste našli inovativno led žarnico Sengled Everbright, ki z integriranimi baterijami zagotavlja svetlobo v primeru izpada elektrike. Pametno vezje v LED žarnici zazna normalni izklop/vklop stikala (vključuje tudi če žarnico izključite iz omrežja) in pravi izpad eklektičnega omrežja. Žarnico s senzorjem gibanja, Sengled Smart Sense omogoča samodejno prižiganje in ugažanje led žarnice. Z uporabo boste povečali varnost vašega doma in prihranili pri porabi energije. Ko žarnica zazna gibanje se samegejno vključi in gori 90 sekund. Po tem času se samodejno izključi. Pametna Led Žarnica Sengled Boost WiFi Repetitor ima poleg svetlebo še funkcijo Wi-FI ojačevalnika. Žarnica Sengled TWILIGHT se po izklopu na stikalu postopno zatemni in po 15 sekunadah  ugasne.  

Sengled Led žarnice z dodatnimi funkcijami

 

Aktivni filtri

Izdelek ima dvojni način delovanja

  1. kot običajna LED sijalka, ki oddaja svetlobo z barvno temperaturo 4000K in hkrati kot uničevalec komarjev (mrčesa) hkrati,
  2. ali le kot...

LED žarnica + WI-FI ojačevalnik.

Prvi WI-FI ojačevalnik na svetu, ki ga vsebuje LED žarnica.

Z vsako žarnico, ki jo boste povezali, se vam poveča obseg vašega WI-FI signala....

Everbright je inovativna LED žarnica, ki z integriranimi baterijami zagotavlja svetlobo v primeru izpada elektrike. Pametno vezje v LED žarnici zazna normalni izklop/vklop...

Trenutno ni na zalogi.

Z vgrajeno 15 sekundno postopno zatemnitvijo, Twilight je edina varčna led žarnica, ki ne zapusti sobe pred vami.

 

 

 

Žarnica s senzorjem gibanja omogoča samodejno prižiganje in ugažanje led žarnice. Z uporabo boste povečali varnost vašega doma in prihranili pri porabi energije. 

Ko žarnica zazna gibanje...