.

Smo podjetje s polno mero svežih idej, novih načrtov in mladostnega zagona. Že od nekdaj se navdušujemo nad novo tehnologijo. Všeč so nam inovativni tehnološki izdelki, ki nam osebno že lep čas olajšujejo življenje. Da pa vse to ne bi ostalo le za štirimi stenami, smo zbrali pogum in naredili korak naprej. Odločili smo se predstaviti zanimive blagovne znamke in njihove produkte, ki pri nas še niso na voljo.

Pred kratkim smo postali uradni distributer proizvajalca Sengled v Sloveniji, ki se že vrsto let ukvarja z LED tehnologijo. V zadnjem obdobju je Sengled stopil na trg s pametnimi LED žarnicami z integriranim zvočnikom, WI-FI ojačevalnikom in spletno kamero. Njihova dva izdelka sta na CES sejmu leta 2015 pridobila tudi prestižno nagrado za najbolj inovativna produkta. Že samo to je bil dovolj velik razlog, da nam je ponudba postala všeč kar preko opisa in oglasov na njihovi spletni strani. Sedaj ko jih uporabljamo, so te pametne žarnice postale del našega vsakdana. Vemo, da boste tudi Vi prijetno presenečeni nad njimi in boste v njihovih zmožnostih in zmogljivosti neizmerno uživali.

Vizija podjetja BIZO pa ne želi biti zapečatena samo z eno blagovno znamko. Poleg tehnologije, nam je v veliko veselje tudi delo z lesom in lesenimi izdelki. Prav zato se bomo v prihodnosti trudili tudi v tej smeri in poskušali združiti moderno tehnologijo s pomembno organsko surovino, ki je med nami že več tisoč let.

V vsakem primeru Vas bomo še presenečali, do takrat pa Vam želimo svetlo prihodnost (TURN IT ON) in veliko pozitivnih, glasbenih vibracij (TURN IT UP)!

Pridobljene CES nagrade proizvajalca pametnih led žarnic Sengled

CES nagrade podjetja Sengled

Ponosni smo, da smo postali distributer podjetja Hatko Electronics, ki je vodilni proizvajalec terminalov in plastičnih ohišij v Turčiji.

Z več kot 50-letnimi izkušnjami in znanjem ima Hatko Electronics globalni ugled med proizvajalci originalne opreme in njihovimi dobavitelj. Hatko Electronics je pomemben proizvajalec na področju bele tehnike, avtomobilizma in distribucije električne energije, tako doma kot v tujini.

Izdelava plastičnih ohišij

Poleg standardnega portfelja izdelkov, Hatko Electronics s svojimi lastnim znanjem in tehnologijo oblikovanja izdelkov, orodij, oddelki za izdelavo orodij in elektrolitsko prevleko, lahko nudi celovite rešitev na enem mestu. Na ta način lahko podjetjem ponudi edinstvene rešitve in ustvari pozitivne sinergije med podjetji.

Hatko Teknik Donanımlar Mümessilik ve Ticaret A.Ş. 

Üniversite Mah. Firuzköy Bul. No:52

TR-34320 Avcılar

Istanbul Turkey 

https://www.hatko.com/

Distributerji podjetja Hatko Electronics

Hatko Electronics izdelava orodji