.

.

Xiaomi Smart Air Purifier 4

Xiaomi Smart Air Purifier 4 ima stopnjo pretoka zraka (CADR) do 400 m³/h, lahko sprosti 6660 L prečiščenega zraka na minuto in s 360 ° celovitim dovodom zraka je čiščenje zraka v prostoru zelo enostavno.

219,00 €
Z davkom
Količina
Na zalogi pri dobavitelju, dobava v roku 3 - 5 delovnih dni

 • Xiaomi Smart Air Purifier 4 ima stopnjo pretoka zraka (CADR) do 400 m³/h, lahko sprosti 6660 L prečiščenega zraka na minuto in s 360 ° celovitim dovodom zraka je čiščenje zraka v prostoru zelo enostavno.

  Celodnevna zaščita za tiste, ki trpijo za rinitisom in alergijami.
  Xiaomi Smart Air Purifier 4 ščiti vaša dihala s filtrom tri v enem, tako da ohranja zrak v vašem domu čist in varen za dihanje. Filter je zmožen filtrirati 99,97% delcev velikosti 0,3 μm.

  Visoko natančni občutljivi senzorji spremljajo spremembe kakovosti zraka.
  Visoko učinkovito čiščenje v samodejnem načinu - vaš čistilec spremlja kakovost zraka v realnem času in samodejno prilagaja hitrost čiščenja. Sprošča negativne ione, ki ohranjajo svež zrak in vam pomagajo ostati osveženi po napornem delovnem dnevu.

  S podporo za pametno upravljanje poskrbite, da se vedno vračate v dom, napolnjen s čistim in svežim zrakom. Uporabite glasovne ukaze ali aplikacijo Mi Home, da omogočite čiščenje, ko niste doma.

5 Izdelkov

Izbrani izdelki

13 Podobni izdelki