.

.

Stropna svetilka Sengled Wave z JBL-ovim zvočnikom (MASTER)

Stropna svetilka Sengled Wave z JBL-ovim zvočnikom (MASTER)

Sengled-ov izdelek WASengled-ov izdelek WAVE je stropna svetilka, ki kombinira možnost zatemnitve LED luči in poslušanja medijev z visoko kakovostnim JBL Bluetooth zvočnikom. Vse to vas vodi do popolnoma nove izkušnje, ki jo enostavno nadzorujete.VE je pametna žarnica ki kombinira možnost zatemnitve LED luči in poslušanja medijev z visoko kakovostnim JBL Bluetooth zvočnikom. Vse to vas vodi do popolnoma nove izkušnje, ki jo enostavno nadzorujete.

129,90 €
Z davkom
Količina
Na zalogi pri dobavitelju, dobava v roku 3 - 5 delovnih dni

Izdelek WAVE je stropna svetilka, ki kombinira možnost zatemnitve LED luči in poslušanja medijev z visoko kakovostnim JBL Bluetooth zvočnikom. Vse to vas vodi do popolnoma nove izkušnje, ki jo enostavno nadzorujete.VE je pametna žarnica ki kombinira možnost zatemnitve LED luči in poslušanja medijev z visoko kakovostnim JBL Bluetooth zvočnikom. Vse to vas vodi do popolnoma nove izkušnje, ki jo enostavno nadzorujete.

Aplikacija za pametne žarnice Sengled Pulse z JBL zvočnikom

Sengled Wave je pametna žarnica, ki kombinira možnost zatemnitve LED luči in poslušanja medijev z visoko kakovostnim JBL Bluetooth zvočnikom. Vse to vas vodi do popolnoma nove izkušnje, ki jo enostavno nadzorujete.

JBL brezžični audio sistem integriran v LED žarnici.

PRIVIJ, PRIŽGI IN UŽIVAJ

Povežite se s tehnologijo Bluetooth in predvajajte glasbo iz katere koli mobilne naprave.

Aplikacija za pametne žarnice Sengled Pulse z JBL zvočnikom (3) 

Uporabite aplikacijo, da spremenite svetilnost, nadzirate glasnost in nastavite izenačevalnika zvoka. Na voljo za iOS in Android. Preprosto privijete žarnico v E27 navoj in upravljajte z razsvetljavo in zvokom preko skoraj vseh pametnih Bluetooth naprav, vključno z iPhone-i in iPad-i. Doživite bogat JBL stereo zvok v kombinaciji zatemnitve ali osvetlitve prostora brez nepotrebnih napajalnih kablov ali daljinskega upravljalnika.

Pametno žarnico Pulse lahko uporabite v svetilih ki jih že imate doma. Medtem ko vam vse to omogoča že obstoječi vir energije, lahko le še uživate v vaši najljubši glasbi ter si tisto pravo razpoloženje ustvarite z različno osvetlitvijo ali zatemnitvijo prostora. Naša inovativna aplikacija ponuja popoln nadzor tako nad svetlobo kot tudi nad zvočniki.

Doživite bogat stereo zvok JBL zvočnika v kombinaciji zatemnitve ali osvetlitve prostora brez nepotrebnih napajalnih kablov ali daljinskega upravljalnika.

Stropna svetilka z integriranim JBL zvočnikom Sengled Wave

SPECIFIKACIJE

 • LED zatemnilni žarnici z integriranim zvočnikom, ki ne potrebujeta dodatnih inštalacij, daljinskega upravljalnika, le vašo pametno napravo.
 • Uživajte v kombinaciji svetlobe in zvoka na povsem nov način. Led žarnici izjemno varčujeta z energijo in ponujata visoko kakovosten zvok iz JBL – ovega stereo avdio sistema.
 • 1.75" polno frekvenčni zvočnik JBL®, zvočniki s prostorskim zvokom. Ena žarnica je lahko desna, leva ali kot stereo (13Watts (Max.) @ 8ohms / žarnico; frekvenčni odziv 100Hz-20kHz).
 • Povežite največ osem brezžičnih žarnic z zvočnikom (ena master (glavna) žarnica podpira do sedem satelitov (dodatne žarnice). Dodatne žarnice delujejo v povezavi z glavno žarnico. Vse to nudi neskončne ure užitka s svetlobo in glasbo za vsakogar, vsepovsod.
 • Naša intuitivna aplikacija ponuja brezhibno kontrolo nad svetlobo in zvokom ob poslušanju vaše najljubše glasbe ali drugih medijev.
 • Napajanje: 100 ~ 120V ali 220 ~ 240V AC, 50 / 60Hz. Poraba energije: 15W (svetloba in zvok)
 • Svetlost: 600 lumnov, barvna temperatura: 2700 K, Ra: 80, kot svetlobnega snopa: 105 °.
 • Na voljo za žarnično grlo: E27. Žarnice so dobavljive v treh barvah in sicer: siva, rdeča in bela.

Prikaz delovanja in povezovanja led žarnic Sengled Pulse z integriranimi JBL zvočniki. 

Kako-delajo-pametne-žarnice-Sengled-Pulse1

VIDEO PREDSTAVITEV

PRENESI MOBILNO APLIKACIJO SENGLED PULSE

Naše intuitivne iOS in Android aplikacije (preko katerih ste povezani s pametno žarnico), vam ponujajo brezhibno kontrolo nad svetlobo in zvokom.

Mobilna aplikacija za pametno žarnico Sengled Pulse z integriranim JBL zvočnikom 400x300 vsebina

itunesplay

VSEBINA PAKETA

 • C01-BR30 žarnici (dve), vsaka vključuje:
 • Eno glavno žarnico (G)
 • Eno žarnico satelit (S)
 • Uporabniška navodila
 • Kratka navodila
 • Garancijska izjava

STROPNA SVETILKA SENGLED WAVE Z JBL-ovim ZVOČNIKOM (MASTER)

18 Izdelkov

Izbrani izdelki

4 Podobni izdelki