.

.

Podaljšek Za Pametni Led Trak Xiaomi Yeelight Smart Plus

Podaljšek Za Pametni Led Trak Xiaomi Yeelight Smart Plus

Dodaten led trak Xiaomi Yeelight Smart Plus (dolžine 1m) se uporablja za podaljšanje dolžine led traku, kar vam omogoča, da lahko svobodno okrasite vaš dom, poslovni prostor, ne da bi vas skrbela dolžina svetlobe traku. Maksimalna dolžina Xiaomi pametnega led traka je lahko 10m.  

9,99 €
Z davkom
Količina
Na zalogi pri dobavitelju, dobava v roku 3 - 5 delovnih dni

Dodaten led trak Xiaomi Yeelight Smart Plus (dolžine 1m) se uporablja za podaljšanje dolžine led traku, kar vam omogoča, da lahko svobodno okrasite vaš dom, poslovni prostor, ne da bi vas skrbela dolžina svetlobe traku. Maksimalna dolžina Xiaomi pametnega led traka je lahko 10m.  

 

LED trakovi so zelo uporaben način razsvetljave, zato se je tudi njihova uporaba tako hitro razširila v sodobni razsvetljavi po vsem svetu. Oblikovalci implementirajo LED trakove v stanovanjske, komercialne in industrijske objekte. Zaradi enostavne montaže in različnih možnosti, tudi posamezniki vse bolj pogosto posegajo po takšni obliki osvetlitve v svojih bivalnih prostorih.

 

Pametni Led Trak Xiaomi Yeelight Smart Plus

 

Prednost pametnega led traka Xiaomi Yeelight Smart Plus pred navadnimi led trakovi, je v njegovi prilagodljivosti,  povezljivostjo s pametnimi napravami in enostavno uporabo. Kadar se odločamo za led trak moramo poiskati kar nekaj odgovorov na vprašanja, ki se pojavijo glede na naše želje. Pri pametnem led traku teh vprašanj skoraj da ni, saj je trak razširljiv in v večini primerov zadovolji vse potrebe večine kupcev.  

Prednost pametnega led traka Xiaomi Yeelight Smart Plus pred navadnimi led trakovi, je v njegovi prilagodljivosti, povezljivostjo s pametnimi napravami in enostavno uporabo. Kadar se odločamo za led trak moramo poiskati kar nekaj odgovorov na vprašanja, ki se pojavijo glede na naše želje. Pri pametnem led traku teh vprašanj skoraj da ni, saj je trak razširljiv in v večini primerov zadovolji vse potrebe večine kupcev.  

Pogosta vprašanja pri izbiri (pametnega) led traka so:

1. Katero moč in barvo led traku izbrati?

Klasični led trakovi se razlikujejo glede na moč in barvo. Izbirate lahko med toplo belo barvo, dnevno belo barvo in nevtralno belo barvo svetlobe. Poleg bele svetlobe lahko izbirate še med barvnimi RGB led trakovi.

Pametni led trak Xiaomi Yeelight Smart Plus lahko prikazuje belo svetlobo od 3000K do 6500K, od toplo bele, do hladno bele svetlobe. Poleg bele svetlobe Xiaomi Yeelight Smart Plus led trak lahko prikazuje še 16 milijonov različnih odtenkov RGB barv.  

RGBW Pametni Led Trak Xiaomi Yeelight Smart Plus

2. Kater napajalnik izbrati?

Led trakovi delujejo na napetosti 12V zato potrebujemo napajalnik, ki pretvori napetost 230V na 12V. Napajalniki se med seboj razlikujejo po moči, pravilnega se določi po izračunu glede na moč LED traka in dolžine.

Formula za izračun moči napajalnika se izračuna na naslednji način: Kakšno moč ima led trak v 1m * dolžina led traka, ki ga bomo uporabili * 1,15. Napajalnik je lahko močnejši, težava s pojavi, če ima napajalnik manjšo moč, kot jo led trak potrebuje.

Pametni led trak Xiaomi Yeelight Smart Plus ima v paketu napajalnik, ki lahko napaja led trak do dolžine 10m. Tako da ni potrebe po izračunih in kalkulacije kater napajalnik izbrati. Prav tako lahko led trak skrajšate na najbolj primerno dolžino.  

Pametni Led Trak Xiaomi Yeelight Smart Plus napajalnik

3. Kakšno stikalo in kakšen daljinski upravljalnik uporabiti?

LED trak lahko prižigamo tako, da napajalnik priključimo na vir napetosti,  ki je že vezan na stikalo ali pa tako, da napajalnik potegnemo iz vtičnice. Za bolj priročno rešitev si lahko pomagamo s stikalom ali uporabo daljinskega upravljalnika. Stikala in daljinci delujejo na napetosti 12V ali 230V.

Pametni led trak Xiaomi Yeelight Smart Plus ima na napajalnem kablu priročno stikala s katerim lahko enostavno upravljamo led trak in izberemo željeno svetlobo. Še boljša možnost je ta, da lahko pametni led trak povežemo na WIFi omrežje in z namensko brezplačno aplikacijo upravljamo led trak tudi na daljavo, ji določimo urnike izklopa in vklopa ali nastavimo različne scenarije za vklop in izklop led traku. 

Pemetni led trakovi xioami

 

Trak je povezljiv tudi z osebnima asistentoma kot sta Google Home in Amazon Alexa, kar nam omogoča tudi glasovno upravljanje.

Podpirajo osebne asistnegte google home mini, nest, amazon alexa

Lastnosti:

Izhodna moč: 7,5 W
Napetost (V): AC 100-240V

Temperatura barve:

  • hladno bela: 6000 - 6500k
  • topla bela: 3000 - 3500k
  • rdeča: 760 - 622nm
  • oranžna: 622 - 597nm
  • rumena: 597 - 577nm
  • zelena: 577 - 492 nm
  • modra: 450 - 435nm
  • vijolična: 435 - 390nm

Značilnosti: APP nadzor, enostaven za uporabo, varčevanje z energijo, lahek, WiFi

Funkcija: komercialna osvetlitev, osvetlitev doma

Barva svetlobe: RGBW

Material: 6063 Aluminijska zlitina

Teža izdelka: 380g
Dolžina traku: 1m
Dimenzije paketa: 240x115x52.5mm

 

Vsebina paketa

1 x 1m LED Trak

1 x Uporabniški priročnik

 

6924922201816
3 Izdelkov

Izbrani izdelki

9 Podobni izdelki