.

SENGLED NAREDIL KORAK K PAMETNEJŠIM MESTOM

SENGLED NAREDIL KORAK K PAMETNEJŠIM MESTOM

Prispeval      Oct 13, 2019     Pametne žarnice    0 Komentarji

Sengled se pridružuje LoRa združenju

Sengled, proizvajalec inteligentnih osvetlitvenih izdelkov je napovedal, da se pridružuje LoRa združenju. Podjetje se bo pridružilo skupaj z drugimi tehnološkimi inovativnimi podjetji in si prizadevali k rešitvam za pametna mesta.

LoRa Alliance je neprofitna organizacija, osredotočena na Internet stvari (IoT), ki sodeluje pri vodenju protokola LoRa, LoRaWAN ™, kot odprtega globalnega standarda za varno povezljivost IoT LPWAN. Sengled je junija sodeloval na vseh članskih srečanji LoRa Alliance v Philadelphiji, kjer so člani predstavili najnovejše izdelke in tehnologije, ki jih je omogoča LoRaWAN. Za Sengled je bila to žarnica, ki podpira standard LoRa.

Sengledova LoRa podprta led žarnica je v obliki BR30, ki omogoča vklop/izklop, prilagajanja barvne temperature (CCT) in možnost prilagajanja svetilnosti preko brezžičnega LoRa protokola/standarda.

Pametna žarnica Sengled LoRa podprta led žarnica je v obliki BR30

Med srečanji LoRa partnerjev je podjetje Sengled predstavilo delovanje nove led žarnice z machineQ podporo, ki je nova storitev omrežja IoT podjetja Comcast. Uporabljajo tehnologijo LoRa's Low Power Wide Area Network (LPWAN) za prenos in ustvarjanje uporabnih inteligentnih scenarijev iz naprav IOT - Internet of things (Internet stvari).

LoRa's Low Power Wide Area Network (LPWAN) za prenos in ustvarjanje uporabnih inteligentnih scenarijev iz naprav IOT - Internet of things (Internet stvari).

"Tako kot avtomatizacija redefinira potrošniško izkušnjo doma, preko integriranih omrežij, ki nadzorujejo vse od varnostnih kamer do osvetlitve z mobilnimi aplikacijami in glasovnimi ukazi, želimo, da to isto inteligenco vnašamo v mesta," je povedal Alex Ruan, generalni direktor podjetja Sengled North Amerika. "To je naravni napredek, pametnejši domovi spodbujajo pametnejša mesta in končno pametnejše in učinkovitejše skupnosti in države. Funkcije, kot so sledenje energije, varnost in daljinski nadzor, ponujajo veliko vrednost za potrošnike in čas je, da se prinese to ista raven tehnologije in udobja tudi v Poslovne namene."

Sengled Element se je pridružil Comcastovi pametni napravi Xfinity Home

Sengled Element se je pridružil Comcastovi pametni napravi Xfinity Home v letu 2016 in sodeluje z machineQ, ki omogoča pametno razsvetljavo v mestih.

"Razširjanje pametne osvetlitve v okolja, kjer je povezljivost lahko izziv - kot mesta, kampusi, visoki nebotičniki in korporativni parki - lahko privedejo do znatnih prihrankov energije za občine, podjetja in izobraževalne ustanove," je povedal Bryan Witkowski, vodja izdelka za machineQ. "Ker se servisna mreža machineQ širi, sodelovanje z inovativnimi ponudniki, kot je Sengled, nam bo omogočilo, da razvijemo rešitve, ki jih bodo mesta in podjetja lahko uporabljala za doseganje svojih ciljev IOT Internet of things (Internet stvari)."

O podjetju Sengled

Sengled je globalni inovator v LED razsvetljavi, pionirskih raziskav in razvoja, ki prinaša nove ideje za pametno razsvetljavo. Z integriranjem potrošniške elektronike z LED žarnicami za varčevanje z energijo, Sengled zagotavlja potrošnikom aplikativno nadzorovane, intuitivne, okolju prijazne izdelke, ki omogočajo pametne domače zmogljivosti v vsaki sobi, s čimer izboljšajo povezan dom s tehnologijo za zabavo, povezljivost in varnost. Za več informacij obiščite spletno mesto sengled.com.

 Vir: http://www.prnewswire.com/news-releases/sengled-takes-steps-towards-smarter-cities-300502003.html

Pustite odgovor

* Ime:
* E-naslov: (ni objavljeno)
   Spletna stran (URL spletnega mestahttp://)
* Komentar:
Vrsta kode