.

.

Xiaomi multifunkcijska prenosna svetilka - Xiaomi Multi-function Flashlight

Predstavljamo vam Xiaomi multufunkcijsko svetilko - rešitev za osvetlitev v nujnih primerih v avtomobilu. Z močno 1000lm svetlobo in dosegom do 240m, vas bo osupnila njena zmogljivost. Prilagodljiva povečava omogoča preklapljanje med poudarjenim in razpršenim načinom osvetlitve. S svojo večnamensko funkcijo pa vam nudi zanesljivo osvetlitev in izredno priročnost. Poleg tega pa svetilka vključuje tudi rezalnik varnostnega pasu in izbijalec oken za popolno varnost. Z dolgo avtonomijo baterije, več kot 90 ur in enostavnim polnjenjem preko priključka Type-C, je vedno pripravljena na akcijo. Ne zamudite priložnosti, bodite pripravljeni na vse situacije na cesti.

44,90 €
Z davkom
Količina

Xiaomi multifunkcijska prenosna svetilka - Xiaomi Multi-function Flashlight

  • 1000lm močna svetloba - 240m dolg doseg osvetlitve

Svetlost glavne luči je nastavljiva na visoko, srednjo in nizko raven, da ustreza različnim svetlobnim razmeram. Z dosegom do 240 m je prodiranje v temo in osvetljevanje tudi oddaljenih območij preprosto.

  • Prilagodljiva in neskončna povečava

Svetilka omogoča povečanje in zmanjšanje ostrine, kar omogoča prosto prilagajanje med reflektorjem in žarometom in nemoteno preklapljanje med kratkim svetlobnim pramenom za nočne sprehode in dolgim svetlobnim pramenom za iskanje.

  • Utripanje/SOS/opozorilo - večnamenska osvetlitev

Vklopite glavno luč in se hitro odzovite na nujne primere. Stranska luč zagotavlja utripajočo rdečo svetlobo, ki prodre skozi meglo in pošlje signal v sili.

  • Magnetna pritrditev - obračanje za nastavitev kota osvetlitve

Magnetno jo je mogoče pritrditi na avtomobile, nosilce in druge kovinske površine, ki vsebujejo železo ali nikelj. Zasnova vrtljivega drsnika omogoča 107-stopinjsko nastavitev širokega kota vrtenja za natančnejšo osvetlitev.

  • Rezalnik varnostnih pasov

Zasnova z odprto sponko, ki preprečuje nenamerne reze.

  • Lomilec oken

Tlačna konstrukcija s skritim vžigalnim zatičem za varno in nezahtevno izvedbo.

  • 3100 mAh litijeva baterija z veliko zmogljivostjo

Izjemno dolga življenjska doba baterije 90 ur

Dvobarvni indikator napajanja, ki jasno prikazuje preostalo energijo. Svetilka ima polnilni priključek tipa C za večjo združljivost polnjenja.

Xiaomi multifunkcijska svetilka

1000lm močna svetloba - 240m dolg doseg osvetlitve

Xiaomi multifunkcijska prenosna svetilka - Xiaomi Multi-function Flashlight

20 Izdelkov

Izbrani izdelki

11 Podobni izdelki